Roof-top running track for Google, as planners decide on 1m sq ft London campus

Google recreational roof concept

Camden council planners have delivered their verdict on Google’s giant new London headquarters at King’s Cross, which features a roof-top running track and swimming pool, as fresh images of the scheme are unveiled.

This content is only available to registered users

You must be logged in to continue

Gated access promo

Would you like to read more?

Register for free to finish this article.

Sign up now for the following benefits:

  • Four FREE articles of your choice per month
  • Breaking news, comment and analysis from industry experts as it happens
  • Choose from our portfolio of email newsletters

To access this article REGISTER NOW

Would you like print copies, app and digital replica access too? SUBSCRIBE for as little as £5 per week.

Registered users and subscribers SIGN IN here to continue